Jumpa J0doh Selesai Merisik Ardell Aryana

Lebih dikenali sebagai Ardell Aryana, beliau merupakan seorang pelakon, pengacara dan model wanita Malaysia. Memulakan kerjaya lakonan pada sekitar tahun 2013, beliau terkenal dengan peranan televisyen seperti Baby Ana Milik Siapa?, Asam Pedas Untuk Dia dan Anakku Diva.Filem beliau termasuk Dorm Melati dan Surf This Love

Baru ini suatu Posting dari pelakon Ardell Aryana menerusi entri terbaharu di akaun media sosial Instagram, telah menimbulkan suatu tanda tanya dalam kalangan peminatnya sendiri.

Dalam entri yang telah dimuat naik tersebut, peminat rata-rata beranggapan bahawa Ardell telah dirisik oleh seseorang di suatu majlis yang diadakan baru-baru ini.

Dari status itu,“Alhamdulillah, akhirnya jumpa jodoh, selesai ‘merisik’. Gambar Sekadar Hiasan konon acah-acah kita la kena risik.

“Slide left, itulah wajah wanita sebenar yang ‘dirisik’. Kita ni wakil tukang merisikkan je.

ardellaryana, Alhamdulillah… 💍 akhirnya jumpa jodoh . . selesai “merisik” . #GambarSekadarHiasan 😝( konon acah2 kita la kena risik 🤭 ). Slide left 👉🏻 itu lah wajah wanita sebenar yang “Dirisik” 🙈. Kita ni wakil tukang merisik kan je 🤣😂 bakal “Kak Ipar “ 🤪 baruu pakkk kikikk . Nak jadi suami orang dah abang sulong 22hb ni , 😍 … kita pulak excited macam nak nangis 😆abang nak nikah dah 👱🏻‍♂️🤝👴🏻. Caitt !!! 🤧 . Baca ni : JANGAN TANYA SAYA BILA LAGIII …. YAAAA !!!! 🤫🤨. .

“Bakal ‘Kak Ipar’ baru pak kikikk. Nak jadi suami orang dah abang sulong.

Tulisnya.“Kita pulak excited macam nak nangls abang nak nikah dah. Caitt! Baca ni jangan tanya saya bila lagi ya!,”

Ada juga yang mendoakan agar Ardell segera bertemu jodoh dengan lelaki pilihannya nanti.

Peminat Rata-rata mengakui agak terkejvt apabila melihat gambar yang dikongsikan oleh Ardell dan mula faham apabila sudah membaca status yang ditulis olehnya itu.

Nadzmi Adhwa cepat pinang dia dengan bismillah…

Laa ingat sis yang tunang.. baru nak rasa gembira…

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook KakiHavoc untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber: dedah

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*