Kisah Isuu Emma Buka Tudungg Sungguh Mendalam Bila Neelofa Pula Bersuara

Belum pun sejuk isu Emma Maembong buka tudung, kini seorang lagi selebriti membuka mulut.

Neelofa yang baru pulang dari tanah suci mungkin belum sempat berkata apa-apa semasa kes tersebut hangat di-tul4rkan.

Banyak yang saya nak cakap tentang ini…baik saya reserve my comment. Siapalah saya untuk judge mereka.

Lebih baik fikir yang baik-baik supaya mereka ini tak rasa tertekan atau lebih membuat benda-benda tak baik.

Ramai rakan-rakan artis yang tersasar disebabkan tekana daripada netizen.

Sila tonton video dibawah untuk komen yang lebih mendalam:

Rata-rata netizen suka cara Neelofa:

suka cara neelofa jawab soalan …….tenang je pandai susun ayat

suka tgk lofa mcm ni. positive vibes everywhere 💞💞

Beauty with brain.. Kata2 yg tersusun, ringkas dan padat ☺

True. In the end of the day we are all human who makes mistake. Be it public figure or commoners like us. They are more exposed to the world that’s why people tend to judge. And we as commoners need to chill instead of play God. Everytime we see bad things happened we need to reflect ourself instead of judging people. We never know if one day we might do the sin we hate the most.

Betul lah tu…kita kena cakap benda baik2 pikir benda baik2..supaya yg mana yg trsasar tu tak pegi lagi jauh ..kesian jgk kt sesiapa yg kena hentam dgn netizen tu

tiba2 je i fall in love with her.. her style and the way she speaks.. cukup teratur❤️

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @KakiHavoc untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Lihat Video Penuh

Sumber menujukebenaran

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.