Nada Suara Suami Elfira Loy Seperti Malas Layan Di Pertikaikan Oleh Orang Ramai

Seseorang Wanita itu yang sedang hamil memang akan adanya perangai ‘pelik’ yang mesti difahami oleh para suami untuk mengelakkan berlaku salah faham dan melabelkan isteri mengada-ngada.Perangai pelik isteri hamil ini biasanya berakhir sebaik usia kandungan masuk empat bulan. Kalau tidak jenuh juga si suami hendak berhadapan dengan perangai pelik isteri sepanjang sembilan bulan itu.

Sebenarnya Elfira Loy untuk bergurau dengan suaminya mengundang kecaman netizen apabila permintaan yang kononnya mengidam untuk makan sabun tidak dibantah suami Faris Khairul Anuar.Menerusi sebuah video, reaksi suaminya yang seolah-olah tidak mahu melayan kerenah aktres itu menimbulkan spekulasi dalam kalangan netizen.

“ Baby, saya tak tahulah. Saya rasa macam nak makan sabun,” kata Elfira.

Tidak seperti dijangka, suaminya itu memberikan respons spontan apabila mengizinkan aktres itu untuk memakan sabun seperti yang diinginkannya.

“ Kalau saya mengidam awak pakai jersey Manchester United, boleh?” soalnya.

Faris bagaimanapun dilihat enggan menunaikan hajat isterinya itu malah berkeras tidak akan mengenakan jersi kelab itu.

Elfira Loy Mengidam Makan Sabun

Elfira Loy Mengidam Makan Sabun

Posted by Rock N Roll Pizza on Tuesday, 17 September 2019

Kelihatan Elfira kemudian berkeras meminta Faris berbuat demikian sehingga pelakon itu dilihat seolah-oleh mengugut suaminya untuk melaporkan perkara itu kepada ibunya.

“ Takda… takda… takda… tak boleh. Kalau nak, Liverpool sahaja,” ujar Faris.

“ Kerja complain je kat mama… haa complain complain… ,Boleh… pakai je semua. Apa nak semua boleh,” ujar Faris.

Segelintir netizen berpendapat program itu seolah-oleh memberi kesan buruk terhadap Elfira apabila ia menampakkan sisi sebenar hubungan pasangan itu.

“ Sebenarnya si El nak la merasa konon konon si suami dia caring ke tak bagi makan sabun tu. Tapi suami dia bagi je. Makan sabun, laju je bagi. Tukar jersey, tak nak… Report kat mak, laki malas layan, terus bagi semua apa nak bagi.

“ Kerja nak complain kat mama je dia, kantoi… Jawab phone tak macam in love pun. Kenapa husband dia mcm malas nak layan dia?” kata netizen.

Tidak kurang daripada itu, ibu kepada pelakon ini, Filzah Yusoff, 53, turut terkena tempias apabila netizen mendakwa sering mencampuri urusan rumah tangga pasangan itu.

“ Wow mama dia powerful gila. Kena control dengan mak eh? So, who’s in control? Hahahah yes, also suami dia takut mak Elfira je sebenarnya,” kata netizen.

Sumber:monyethijau

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*