Peminat cair tengok gelagat comel Aafiyah nak botol susu

Sebelum ini ramai yang ada yang memberi komen tidak menyenangkan kepada penyanyi nombor satu iaitu Datuk Siti Nurhaliza, berkenaan anak kesayanganya, Siti Aafiyah ini.

Jika dilihat dalam satu status perkongsian terbaru di media sosial IG milik penyanyi itu, memaparkan satu rakaman video Siti Aafiyah bersama pengasuhnya yang dipanggil sebagai kakak. Dapat diperlihatkan, anak comel penyanyi nombor satu negara itu sudah semakin petah bercakap.

Walau bagaimanapun, diva terkenal Malaysia nampak tidak cepat sangat dia melatah dengan komen komen yand dilemparkan berbau negatlf, malah beliau terus memuat naik segala aktiviti dan perkembangan puterinya kesayangannya itu.

Nak buat mini love ke main osom…
Aksi yang Lebih mencuit hati adalah, ketika Aafiyah cuba membuat ‘mini love’ walaupun tidak menjadi, ditambah pula dengan suara kepelatannya kita menyebut perkataan ‘pewishhh’ (please), membuatkan ramai tertawa dengan gelagat comelnya itu.

Bijaknya dia…Rakaman Video penuh Banyak kali ulang tengok sebab comel…

ctd:Amboi anak ibu buat mini love.. Ayah la yang start dulu buat kat aafiyah tu… tak sabar ibu nak gomol aafiyah kejap lagi … #kakakbuliaafiyah

Di Samping itu, ada yang sempat memberi pujian dengan cara didikan yang diberi oleh pengasuh tersebut, yang sedikit sebanyak membantu Siti Aafiyah membesar dengan baik.

Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook KakiHavoc untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber : Datuk Siti Nurhaliza via Ohmymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*